|
| Park | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2011. Apr. 14.
| Tárgy: Park Pént. Ápr. 15, 2011 6:37 am | |
| | |
| | | Elena Gilbert Ember
Hozzászólások száma : 25 Join date : 2011. Apr. 14.
| | | | Damon Salvatore Vámpír
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2011. Apr. 24. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Park Kedd Ápr. 26, 2011 1:07 pm | |
| //Drága Elena Gilbert-nek//
*Othon voltam,és unatkoztam... Stefan sem jött még meg,és nem tettem semmit,egésznap csak loptam a napot,majd gondoltam egyet és fel hívtam Elenát.Ki is pötyögtettem a telefonomban,majd habozás nélkül hívtam is őt.Felvette.. Ez már jó jel volt,mert így legalább hallhattam édes hangját. Kicsit kiszíneztem a sztorit,mert azt mondtam neki,hogy sürgősen beszélnem kell vele,de közben csak találkozni akartam vele,mert már rég találkoztunk... Ez mindig bejön,ha találkozni akarok valakivel. Át is öltöztem,a szokásos fekete nadrág,fekete póló,fekete bőrdzseki stílusba,majd el indultam a park felé. Még egy kicsit késtem,mert éhes voltam,és vadésznom is kellett. Mikor oda értem,meg láttam Elenát egy padon a tónál,majd halk nesztelen csendes léptekkel megközelítettem a lányt,majd megijesztettem...* -Szia Elena ....Hát eljöttél? *Kérdeztem,majd leültem mellé a padra,és egy csábító mosolyt küldtem felé.*
| |
| | | | Damon Salvatore Vámpír
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2011. Apr. 24. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Park Kedd Ápr. 26, 2011 2:06 pm | |
| *Ez tetszett,hogy így megijedt..Imádom Elenát ijesztgetni,és valljuk be eléggé jól állt neki,az arckifejezés,amikor megijedt.Szegénykének csalódni akell,hogy semmi fontosról nincs szó,csak unatkoztam...De egyenlőre nem mondom el neki,még várok egy kicsit,és majd ha eléggé elhúztam,akkor elmondom neki,hogy semmi baj sincsen,minden a legnagyobb rendben.Ha nem ezt tenném,akkor ez nem én lennék,hanem valaki más.Én szeretek más idegeivel játszaniKis köveket kezdtem el dobálgatni a tóba,de tekintetem nem vettem le Elenáról,aki látszólag nagyon feszülté vállt,de még mindig nem mondtam el neki,az igazat.Csak válaszoltam az első két kérdésére.* -Köszön,ezt bóknak veszem tőled.Ugyan már,én nem tudlak halálra ijeszteni... *Mondtam neki,egy rafinát féloldalas mosoly társaságában...* -Ne haragudj a késésért,csak tudod út közben úgy gondoltam,be kell kapnom valakit.. *Mondtam gúnyosan,majd mikor rátért a fontos dolog részre,ekkor komoly arcot vágtam,és úgy tettem,mint aki meg sem hallja.Pár perc múlva eljött az ideje,hogy elmondjam neki,hogy mi a helyzet pontosan...* -Szóval...... *Kezdtem el,de csak pár perc múlva folytattam,mikor már láttam rajta,hogy meg van rémülve mi is lehet ekkor folytattam.* -Szóval az a helyzet,hogy....Hogy unatkoztam egyedül otthon,és régen is találkoztunk,ezért hívtalak ide..Egyszóval nincsen semmi gond,minden a legnagyobb rendben... *Elmondtam...Eléggé felhúzhattam őt,de mit számít ez.A lényeg,hogy láthatom bájos arcát,és hallhatom édesen ideges hangját is...* | |
| Tárgy: Re: Park Kedd Ápr. 26, 2011 2:31 pm | |
| [img] [/img] *Az arcát fürkésztem továbbra is, de reménytelenül mivel meg sem szólalt. Csak elmélkedett magában, ilyenkor vagyok kíváncsi a gondolataira, hogy vajon mi járhat a fejében. Vagy éppen mit akar tenni, de erre semmi esélyt nem láttam. Gondoltam, hogy valami kis hazugságon jár az agya, hogy mit találjon ki, de a válassza még jobban meglepett. * -Hát pedig akár akarva vagy akaratlanul, de rám ijesztettél Damon és elég rendesen. *Válaszoltam neki kicsit nyugodtabban már neki, de nem nyugodtam meg teljesen. Közben elővette a mosolyát is ami nem hatott rám, nem mint a többi itteni lányra. Köztük Caroline-re is. Teljesen elmerültem a gondolataimban, de nem tudtam tovább gondolkodni, mert Damon követ dobált a tóba, de nem is csak emiatt hanem már szinte zavarba hozott azzal, hogy folyton engem bámult. Viszont ez Damon-t meg sem hatotta valószínűleg. Viszont a figyelmemet az vetette fel, hogy valakit megölt valószínűleg. * -Felfogtam Damon, de a lényeget még mindig nem hallottam tőled. *Jelentettem ki neki és magabiztosan pillantottam rá most. Közben vártam, hogy újra megszólaljon, de a válassza eléggé felidegesített engem. Sőt kijöttem a béketűrésemből, de ezt tudhatta hogy ez lesz belőle. Hihetetlen, hogy Damon idáig képes volt elmenni. * -Remélem ez is csak egy hülye vicced Damon mint mindig. De ahogy látom rajtad nem az, de még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy képes voltál csak azért idehívni, hogy elűzzem az unalmadat. Komolyan mondom már nem tudsz meglepetést okozni Damon nekem. | |
| | | Damon Salvatore Vámpír
| Tárgy: Re: Park Szer. Ápr. 27, 2011 6:34 am | |
| *csak mosolyogtam,Elena reakcióján....Azt hittem rosszabbat válltok ki belőle,de ez van,ezt kell szeretni...Ahogy a mondás tartja...Még mindig ott ült az arcomon egy gúnyos,de mégis csábító mosoly...Letéptem egy piros rózsát,majd mélyen beleszagoltam...Rózsa illatú volt..* -Pedig nem ijesztettelek meg annyira....De tudod ki ijed csak meg? *Kérdeztem,és már láttam Elena tekintetén,hogy jobban felhúzom őt,de nem érdekelt..Egyszerően ez hidegen hagy engem..* -Csak az ijed meg,kedves,akinek nem tiszta a lelkiismerete.... *Mondtam,neki,de ismer..Tudja hogy csak hülyéskedem vele,és hogy csak sziovatom őt...Kezemben még mindig ott volt a rózsa,és pörgetni kezdtem azt... -Akármennyire is meglepő,csak azért hívtalak,hogy ne unatkozzak...Ez miért olyan meglepő? *Kérdeztem majd oda nyújtottam neki a letépett virágot.Próbáltam nem mogorvának tűnni,de ő tudja,hogy nem vagyok valami kedves lélek...* | |
| Tárgy: Re: Park Szer. Ápr. 27, 2011 7:18 am | |
| *Damon csak mosolygott ami csak még jobban idegesített. Hihetetlen, hogy miket nem tud csinálni, pláne azok után amit ő tett. Tényleg rám ijesztett, de nem vittem túlzásba az kiabálást, elvégre egy parkban vagyunk ahol emberek vannak és nem szerettem volna ezt a nyugalmat tönkretenni. Így hát csak mérsékelve keltem ki magamból. De azt biztosra vettem, hogy Damon így is tudja mit tett és én mérges vagyok rá és okkal természetesen. Közben Damon egy vörös rózsával szórakozott. Szegény rózsát már most sajnáltam. Mivel Damon-re néztem még pár perce így láttam a csábító mosolyát ami eddig sosem hatot rám és tudtam, hogy nem is fog ezért nem is foglalkoztam vele. * -Hát igen, csak az a kérdés, hogy kinek a szemszögéből nézzük Damon. Nem vagy vicces Damon.
*Mondtam neki miközben próbáltam türtőztetni magamat. Tudtam, ha Damon-el egyszer összefutok akkor valószínűleg csak viccelődik és próbálkozik. Kezdtem ideges lenni és nem tudtam nem felvenni a vicceit. * -De vicces valaki ma Damon és most nem magamra utaltam ezzel. Nekem teljesen tiszta a lelkiismeretem. S ha te nem járnál olyan nesztelenül mindig nem ijedtem volna meg. Nem meglepő Damon csak, hogy is mondjon kicsit fura. Általában ha unatkozol akkor a legjobb elfoglaltságod nem én vagyok hanem az, hogy Stefan-t hozd ki a sodrából. *Válaszoltam neki nyugtalanul, hiszen sikerült megint csak felidegesíteni engem. Remekül ért ahhoz, hogy egy perc alatt kihozzon a sodromból. Néha már meg sem lepődöm a tettein. Eljutottam arra a szintre, hogy már semmilyen tettén nem tudok meglepődni. Viszont Damon ezt az elméletemet is képes volt megcáfolni a következő tettével. Damon azt a rózsát amit leszakított odaadta nekem, rápillantottam párszor majd elfogadtam a rózsát majd a kezemben tartottam végül ránéztem. * -Öhm... köszönöm szépen Damon. *Köszöntem meg Damon-nek a virágot, majd a kezemben tartottam továbbra is. Közben egy kicsit zavart lettem mivel bár ismerem Damon-t és tudom, hogy milyen. Hogy csak azért képes kikezdeni velem, hogy Stefan-t idegesítse. Nem szoktam hozzá, ahhoz, hogy Dmaon add virágot nekem, ez nem az ő stílusa hiszen ismerem. * | |
| Tárgy: Re: Park Szer. Ápr. 27, 2011 11:04 am | |
|
*Elena pillantásain,és mozdulatain már magam sem lepődöm meg...Csak azért adtam neki a rózsát,mert kinek adtam volna?De a mai világban hol van már az udvariasság?Azért adtam,hogy ne kelljen eldobnom,és az ö ujját bökje meg a tüske....Hát eléggé makacs egy nőszemély,persze ha ez a megfelelő szó rá....* -Elena,akárhogy is nézed,én jól szórakoztam...... *Mondtam neki egy kicsit magasabb hangnembe,mint kellett volna,majd mélyen barna szeibe néztem..Éreztem a tekintetében a dühöt,és azt hogy most legszivesebben pofon vágna,de tegye meg...Engem nem izgat .....Addig jó,amíg itt van...* -Hát rám utaltál,hogy vicces vagyok?Hiába Elena...Ma ilyen vagyok,mivel még nem jött közbe semmi probléma,ami végett agresszív lennék..... *Válaszoltam egy önelégült mosollyal....Hiába ma csak mosolygok,és mást nem is tervezek csinálni.Jól laktam,itt vagyok egy csajjal aki Stefannak fontos...Mi kell még...????* -De mondj valamit....Mit csináltál,milyelőtt sürgősen beszélnem kellett veled?Fogadjuk hogy rám gondoltál..... *Kérdeztem tőle gúnyosan,majd végig néztem rajta,és a szél egy falevelet hullajtott Elena egyenes hajába....Egy gyengéd mozdulattal kivettem a hajábóll..* -Úgy látszik valaki levelet küldött neked... *Jelentettem ki,majd megmutattam neki a levelet....* -Egyépként a rózsát nem kell megköszönnöd,csak azért adtam,hogy ne kelljen eldobnom,és hogy Stefan-nak megmondhasd,hogy tőlem van.... *Mondam neki,hisz imádom Stefant ugratni......* | |
| Tárgy: Re: Park Szer. Ápr. 27, 2011 11:51 am | |
| *Láttam rajta, hogy ő nem lepődött meg rajtam ahogyan én sem rajta. Ez kölcsönös dolog, ismertem már annyira, hogy tudjam mire képes s mire nem. Damon szavain már tényleg meg sem lepődtem, hihetetlen tud lenni, de komolyan. Bár miért is lepődöm meg? Észrevettem rajta, hogy ő remekül szórakozik, bár én nem így éreztem magamat. Egy ideig dühös voltam, de már az sem tudok lenni, hiszen nem sok értelme van. Úgy is felesleges, hiszen Damon-t ez mit sem érdekli. * -Sejtettem, hogy te remekül szórakozol ezen. Akkor gondolom addig örüljek míg ilyen vagy. *Mondtam neki még semleges hangon. Végül is már nem voltam dühös, sőt inkább nyugodt voltam. Nem tehettem róla, de talán a hely miatt van, hogy sikerült megbékélnem. Végül is haragudni Damon-re amúgy sem haragudhatok, mivel muszáj vele szóba állnom több okból is. Többek közt mert Stefan testvére, s mert jó barátnak bizonyult. Viszont a kijelentésén akaratlanul is mérgesen néztem rá. * -Persze valami fontosat... de ami a lényeg, hogy ha ennyire kíváncsi vagy rá akkor a naplómat írtam két okból is. Az egyik, mert Stefan-nak valami dolga akadt. a másik, mert így is elhanyagoltam és írni akartam pár sort bele. *Válaszoltam kicsit nyugodtabban már, de inkább most a tóra néztem. De aztán éreztem valamit a hajamban, de nem néztem meg viszont Damon kivette a falevelet a hajamból. Azonnal Damon-re pillantottam a gesztenye barna szemeimmel. * -De vicces valaki ma, de tényleg. Na és vajon ki lehetett az? *Kérdeztem kicsit szarkasztikusan már. Nem így szoktam beszélni, de Damon most ezt hozta ki belőlem sikeresen. Remélem most elégedett magával. Közben kivettem a kezéből a levelet s ledobtam a földre. * -Milyen kedves vagy te néha, s ami a rózsát illeti nem szoktam közölni vele minden apró kis tettedet. | |
| Tárgy: Re: Park Pént. Ápr. 29, 2011 3:09 pm | |
| /Nem is lepődtem meg annyira Elena szavain,hisz annyira kiszámítható egy nőszemély,de komolyan.....Nem bonyolult eset,mint a többi nő....Ő más és ez tetszik benne a legjobban,hogy ő nem fél különleges lenni....De miket hordok én itt össze?Hisz csak azért bókolok neki,meg ilyesmi,hogy az öcsémet idegesítsem vele...Felnéztem az égre,és nem volt egy szem felhő sem az égen...Pedig én most esőt akarok,hogy be tudjunk menni valahova..../ -Hát addig örülhetsz,amíg elő hoztam a kedvesebb énem,bár te tudod milyen vagyok,álltalában nem vagyok kedves... /Válaszoltam neki,majd még mindig a apdon ülve....Meguntam a kő dobálgatást,már úgy gondoltam tele a tó alja kövekkel...Nem tudom,hogy mit csinálhatnánk,vagyis van egypár ötletem,de abba Elena úgy sem egyezne bele..../ -Értem...szóval naplót írtál....És hogy hogy Stefan magára hagyott,egy ilyen virágszálat mint te?Habár igaz nem vagytok össze nőve... /Mondtam neki gúnyosan,majd lehajtottam a fejem...Finom volt az ebédem..Bár még jól jönne most még egy kis nasi,de még kivárom az estét....Még a végén elhíznák.../ -Mit szeretnél csinálni drága Elena? /Kérdeztem tőle egy huncut mosolyyal a szám sarkában...Egy lány sétáltatta erre a kutyáját,és pont előttünk ment el...Nem volt rossz a kiscsaj,de még az illata is nagyon finom volt..Legszivesebben utána epekedtem volna,de nem hagyhattam itt egyedül lenát,ha egyszer a semmiért hívattam ide..Azért annyira gonosz sem vagyok.../ -Tévedsz drága Elena...Én sosem vagyok kedves,csak tudom,hogy ezzel idegesítem Stefant....És én ebben lelem a legnagyobb örömöm,de ezt te is tudod... /Válaszoltam neki,majd tekintetét kezdtem el fürkészni..../ | |
| Tárgy: Re: Park Pént. Ápr. 29, 2011 3:36 pm | |
| *Gondolkodott vagyis látszatra azt tette. Ismertem Damon-t s tudtam, hogy milyen valójában. Néha érdekelne, hogy min jár az esze. néha azért nem ártana tudni mi jár abban a furfangos fejében. De úgy sem tudom meg s értelmetlen lenne rákérdezni, mert simán csak hazudna valamit mint általában. * -Igen tudom milyen vagy Damon valójában, de nem hiszem, hogy nehezedre esne egy kis kedvesség s nem csak felém hanem másokkal szemben is. Tudom, hogy régen nem voltál ilyen. Sőt talán tehetnél valamit annak érdekében, hogy olyan legyél mint akkor. *Észre vettem rajta, hogy nagyon unja magát sőt még a kavics dobálást is megunta amit nem lett volna szabad tennie. De őt ez mit sem érdekli. Damon élvezettel szegi meg a világ összes szabályát. Dmaon újfent előjött Stefan-al. Persze miért is ne tette volna. Damon azért is van itt, hogy ezzel piszkálja Stefan-t. * -Igen azt tettem. S a kérdésedre válaszolva Stefan azért hagyott egyedül, mert dolga volt. S ahogy mondod nem kell nekünk mindig együtt lennünk. Megbízik bennem, szóval ennyit erről. *Erőteljesen válaszoltam neki. Tudtam, hogy Damon csak idegesíteni akarja Stefan, azzal hogy elhívott engem ide. De úgy nem fog menni ha nem találkozom vele, de remélem hamarosan felhív végre. Közben Damon hangját hallgattam, de nem is tudom mit mondhattam volna erre. Ő hívott ide ő kérdezi meg mit szeretnék csinálni. Azon gondolkodtam mit kéne csinálni, mivel már Damon kirángatott s Stefan sincs látótérségben s haza sem akartam még menni így egy megoldás maradt. Damon-el maradok és csinálunk is valamit. * -Ha már kirángattál a házból ne menjen veszve ez a szép nap. szóval mi lenne ha bemennék a Grill-be és mondjuk biliárdoznánk egyet. Mit szólsz Damon? *Kérdeztem tőle majd felajánlottam neki a dolgot. Jobb ötlet nem jutott az eszembe. * -Igen élvezed ha bánthatod Stefan, de csak egy dolog miatt s annak neve is van még pedig Katherine. És azt is megmondom miért. Mert még mindig őt szereted s Stefan-t hibáztatod a múlt miatt. | |
| Tárgy: Re: Park Pént. Ápr. 29, 2011 3:53 pm | |
| /Nagyon okos volt...Csak hogy megvédje Stefan-t,elő hozta a múltat...Kavarogtak bennem az érzések..A düh és harag keveredett a Katherine iránt érzett szerelmemmel..Talán még ma is szeretem Katherine-t...Tusta nagyon jól,hogy érint engem ez a téma,és mégis előhozta.Nem érdekel ha máre így jött,igyekszem leplezni valódi érzéseimet.....Megcsiszoltam a torkom,majd válaszoltam neki..../ -Rendben menyünk biliárdozni.... /Legalább ezzel is elveszi a figyelmemet a múltról,ami már ismét fel lett szakítva,és nem fog ez így sosem begyógyulni....Mindegy.../ -Szóval az öcsike bízik benned.....Ahogy érzi az ő dolga.... /Nem érdekelt mit tesz Stefan,hisz mi mindig hadilábon álltunk egymással.De azért mégis csak egy vér folyik az ereinkben...Vagyis ki tudja.../ -Szerinted csak Katherine végett provokálom állandóan Stefan-t?Sosem fogod megtudni én kit szeretek valójában....Nem tudom miért kellett előhozni a múltat.....Abban viszont igazad van,hogy Stefan-t hibáztatom a dolgok végett....Hát de mégis kit hibáztassak.... /Mondtam talán kicsit hangosabban,de nem érdekelt most az sem...Csak a gondolataimat akartam elterelni,mivel újra és újra az a kép jelent meg előttem...A képen pedig Katherine volt.....Erőt szedtem magamon,majd felálltam a padról,Elena elé,és megszólaltam....Közben fölé hajoltam.../ -Indulhatunk? /Kérdeztem,majd vártam hogy válaszoljon,és belém karoljon,de talán ez már túlzás volt én tőlem....../ | |
| Tárgy: Re: Park Pént. Ápr. 29, 2011 4:25 pm | |
| *Nem akartam a múltat felhozni előtte, mert bármennyire is erősnek mutatja magát látom rajta, hogy még mindig fájdalmasan érinti az ami történt Katherine-vel. Nem akartam megbántani, de ezt kellett tennem ahhoz, hogy rájöjjön nem okolhatja az élete végéig Stefan-t. * -Jól van. *Válaszoltam neki olyan röviden ahogyan ő nekem. Nem tudtam erre mit lehetne mondani, de azok az érzések kavarogtak bennem, hogy megbántottam, lényegtelen hogy akaratlanul történt. * -Igen, mert tudja hogy semmilyen körülmények között nem történne közöttünk semmi. Úgy hogy semmi oka a bizalmatlanságra. *Válaszoltam egyszerűen neki, de így is gondoltam. Damon számomra olyan mint Matt csak egy barát akiben megbízom. Nem tudom mi oka is lehetne Stefan-nak a bizalmatlanságra. Közben Damon jó sok dolgot mondott ami felkavart még jobban.* -Igen hiszen nincs is más okod rá Damon csak a múlt. Damon nem akartalak megbántani és nem is akarlak, de szerintem csak azért bántod Stefan-t mert még mindig oda vagy Katherine-ért s Stefan-t okolod a múlt sérelmeiért. Pedig ha jobban belegondolsz nem csak őt kéne okolnod. Damon a barátod vagyok s megbízhatnál bennem már. Tudod, hogy soha nem árulnálak el téged. Katherine-n kívül tudtommal nem vagy szerelmes másba vagy ha igen akkor az elmondhatod. Mikor Katherine-t kerested a sírban akkor megbíztál bennem Damon, most miért nem teszed ezt? Csak bízz bennem. Rendben aláírom egyes dolgokat nem kellett volna Stefan-nak megtennie, de nagyobb részben Katherine-t is lehetne okolni. hiszen ő indította el ezt a lavinát. *Válaszoltam neki komolyan. Most tényleg az voltam és azt akartam, hogy megbízzon bennem mint egy barátjában és ne toljon el magától. De Damon annak ellenére, hogy egyszer megbízott bennem most nem teszi meg legalábbis eddig nem tette meg. S nem tudom mitől változott meg ennyire. * -Igen persze indulhatunk Damon. *Mondtam neki nyugtalanul majd felálltam s egymás mellett haladva mentünk a Mystic Grill-be. *
//Folytatás a Mystic Grill-ben// | |
| | | Katherine Pierce Vámpír
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2011. Apr. 14. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Park Szer. Május 04, 2011 4:25 am | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Park | |
| |
| | | | Park | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |