|
| Mystic Grill | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2011. Apr. 14.
| Tárgy: Mystic Grill Pént. Ápr. 15, 2011 6:38 am | |
| | |
| | | Damon Salvatore Vámpír
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2011. Apr. 24. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Mystic Grill Vas. Május 01, 2011 1:39 am | |
| /Nem nagyon érdekelt az,amit Elena állított a múltal kapcsolatban....Nem akartam róla beszélni....Majd itt van a szerelem dolog.....Most azt hiszem,hogy nem vagyok szerelmes senkibe,bár Katherine még mindig érzékenyen érint....De nem vagyok én valami nyálas csöpögős vámpír...Én gonosz vagyok és ez így van a helyé....Nem tudtam mit mondani Elenának....Én teljesen megbízom benne....Bár néha kételkedem abban,hogy meg-e bízzak benne....Na mindegy is volt....Túl lusta vagyok gondolkodni ilyeneken.....Szóval elindultunk biliárdozni.....Nem feleltem Elena egyik kérdésére sem,jobb ha nem tudja mit gondolok ezekről a dolgokról..../ -Tudsz biliárdozni? /Kérdeztem egy gúnyos mosolyal az arcomon,majd mikor megérkeztünk,ki nyitottam az ajtót,hogy úriember módjára Elena menyen be először...Majd én is utána mentem.../ -Kérsz valamit inni?Vagy esetleg mást? /Kérdeztem,majd a pult felé néztem..../ | |
| | | Elena Gilbert Ember
Hozzászólások száma : 25 Join date : 2011. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Mystic Grill Vas. Május 01, 2011 9:38 am | |
| *Tudtam, hogy olyan dolgot hoztam fel Damon-nek amit nem kellett volna. Fájt neki a múlt s az amit Katherine tett. Én pedig csak úgy felhoztam neki. Még mindig érzékenyen érintette a dolog s én pont erről beszéltem. Nem akartam neki fájdalmat okozni, de megtettem akaratlanul is. Hiba volt tudom, de egyszerűen ezt mondtam neki. Már nem vonhatom vissza, de előbb vagy utóbb szembe kell néznie a valósággal ahogy mindenkinek. Nem tudom megmagyarázni, de az idő teltével sikerült Damon-ben meglátnom a jót, bár ez nem mindenkinek sikerül. Nem is tudom mit tehetnék, igaz volt, hogy hibát követtem el ezzel s megtehetné hogy elmegy s megharagszik rám, de ő nem ilyen. Én csak felszakítottam egy még nem beforrt sebet. Hibásnak éreztem magam s az volt benne a legjobb, hogy az is voltam. Közben elindultunk a Grill-be mivel ezt ajánlottam fel neki. Természetesen Damon-nál beindult a védő pajzs amit mindig beindít, ha nem akar valamiről beszélni aminek köze van az érzelmekhez. Időközben beértünk a Grill-be.*-Damon ha nem tudnék akkor nem mondtam volna azt, hogy csináljuk azt. Nem gondolod?*Válaszoltam neki egy kicsit szarkasztikusan. Idegesített a hirtelen hangulatváltozása, ezért váltottam én is hangot vele szemben. Nem csak ő teheti meg, könnyedén viselkedhetek én is úgy ahogy ő bár nem szeretek. *-Igen azt hiszem szomjas vagyok. S te nem kérsz semmit sem?*Kérdeztem tőle miközben a pult felé mentünk lassan. Én leültem egy székre közben. Időközben megkértem Matt-et, hogy csinálja meg a billiárd asztalt s míg oda nem érünk addigra rendben lesz. Miután végeztem Matt-el Damon-re pillantottam. *
A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 05, 2011 2:36 am-kor. | |
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2011. Apr. 24. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Mystic Grill Hétf. Május 02, 2011 7:08 am | |
| *Miközben kész lesz a biliárd asztal,addig a pultnál voltunk....Szóval szomjas a kis Elena....Nem tudom miért,de szeretem provokálni őt....Olyan megnyugtató....Legalább is nekem az,de neki nem hiszem.....Közben néztem az italokat a pult mögött,de nem kellett most semmi....* -Jó.....Azt hittem,azért hívsz biliárdozni,mert nem tudsz,és azt akarod,én tanítsalak meg...Amágy meg csak provokállak... *Mondtam neki enyhe hangon,majd szemeibe néztem és elmosolyodtam....Próbáltam őt zavarba hozni,de nem hiszem hogy sikerül....Már semmiben sem hiszek,ami azt illeti.../ -Szóval mit iszol? *Kérdeztem,mert hát még azt nem mondta meg..Közben lehúztam a kabátom cipzárját,és felültem Elena mellé egy székre...Már épp itt lenne az ideje,hogy elő készítsék a biliárd asztalt..Matt már ment is,és meg csinálta,majd kértünk egy valamilyen innivalót,Elenának....* -Megyünk játszani?De ha kikapsz tőlem,akkor ne legyél mérges... *Mondtam neki olyan provokatív hangon,de hát tudja milyen vagyok.Mindig csak szekálom őt ,meg az öcsémet is....* | |
| Tárgy: Re: Mystic Grill Hétf. Május 02, 2011 7:30 am | |
| *Damon élvezte hogy provokálhat engem. Láttam azt hogy élvezettel teszi ezt az egészet. Próbáltam nem felvenni és sikerült is valamennyire. Én személy szerint higgadt maradtam és bírtam azokat a dolgokat amiket Damon mondott nekem. Damon nem kért semmit én pedig csak egy sima üdítőt kértem. Nem szoktam inni s ez most sem lesz másképp. * -De vicces ma valaki, de a viccet félretéve te hívtál a parkba a billiárd csak egy alternatíva volt. Amúgy tudok játszani, és nem hiszem hogy te nyernél a játékban. *Elmosolyodott s a szokásos mosolyát vette elő, amitől a legtöbb lány elolvadt volna, de nem én. Én bizonyos okokból kifolyólag imunins vagyok Damon vonzerejére, ha ezt annak lehet hívni. Ismertem Damon trükkjeit s sikerült mindig kikerülnöm őket.* -Azt hiszem maradok az üdítőnél Damon. Te biztos nem kérsz semmit? *Kérdeztem tőle majd felé fordultam, de láttam rajta, hogy ő most nem akar inni. Bár ez egy kivételes nap. Nincs olyan nap mikor Damon nem ragadja meg az alkalmat, hogy ihatna. Közben már elkészült az asztal Matt-nek hála s az italomat is megkaptam. Damon-re néztem majd megfogtam az üdítőt s a kabátomat majd elindultunk az asztal felé.* -Felőlem mehetünk Damon. S egyrészt nem fogok megharagudni rád ha vesztek, de ennek semmi esélyét nem látom. Fogadni is mernék rá, viszont ha te vesztes akkor ne borulj ki. *Váltottam én is kötekedő hangot. Ha Damon megteheti akkor én is. Kedves volt a hangom, de egyben kötekedő is. Tudtam, hogy én nyerek hiszen mi esély lehet arra, hogy Damon tud játszani. Erre tudom is a választ egyszerűen semmi. *
A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 05, 2011 2:43 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Mystic Grill Hétf. Május 02, 2011 11:40 am | |
| *Szinte valamely részemben éreztem,hogy ő is megpróbál provokálódni....De hát próbálkozni lehet,de nem biztos hogy össze jön....Szóval ott tartottunk,hogy épp biliárdozni készültünk...Jaj hát még hogy én veszíteni?Ezt ő sem gondolhatja komolyan....* -Az igaz hogy én hívtalak,de attól még veszíthetsz.....És csak hogy tudd,nem adom fel egy könnyen.. *Na....oda mentünk a biliárd azstalhoz.....Oda nyújtottam Elenának az egyik dákót,majd én is megfogtam egyet....Közben le vettem a kapátom,és feltűrtem az ingem ujját...* -Hölgyeké az elsőbbség.... *Mondtam neki,hogy ő kezdjen..Hiszen lányoké az elsőbbség,vagy hogy is van ez...Majd elkezdtünk játszani.....* -Jajj Elena,nem fogok vérig sértődni,ha nyerek....Mert veszteni úgy sem fogok... *Mondtam neki,majd én is löktem egy golyót....Közben megszomjaztam és rendeltem magamnak egy ír-whisky-t....* | |
| Tárgy: Re: Mystic Grill Hétf. Május 02, 2011 12:08 pm | |
| *Remélem észrevette a hangomban, hogy direkt provokálom én is őt. Élveztem, hogy ezt tehetem őszintén szólva. Ha ő megtehette akkor én is megteszem ezt. Nem csak neki megengedett minden. Odaálltunk az asztalhoz és őszintén szólva én örültem, hogy provokálom őt. És ahhoz képest elég jól sikerült, persze nem szoktam ehhez hozzá. Damon ezt hozta ki belőlem. Több esélyem volt a nyerésre mint neki, hiszen soha nem láttam még ilyet játszani. * -Hát én nem láttok semmi esélyt arra, hogy te nyerd meg a játékot. És csak, hogy tud én sem adom fel egykönnyen, szóval ne számíts könnyű menetre Damon. *Válaszoltam neki nyugodtan, mert az voltam teljesen vele szemben. Provokáltam továbbra is és nem adtam föl egy percre sem vele szemben. Elvettem Damon-től a dákót majd mivel megadta a lehetőséget így kezdtem is. * -Milyen lovagias valaki ma. Rendben van Damon, de előre figyelmeztettelek hogy veszteni fogsz. *Közben mivel Damon megadta az elsőbbséget így én lőttem s sikeresen be is ment, de ezt tudtam is. ránéztem Damon-re majd elmosolyodtam. Elmentem mellette szépen majd belőttem a következőt is. * -Most már te jöhetsz, Damon. azt hiszem befejeztem egyelőre....
A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 05, 2011 2:43 am-kor. | |
| Tárgy: Re: Mystic Grill Szer. Május 04, 2011 12:46 pm | |
| *Csak provokál és provokál...De hiába,mert úgy is én fogok nyerni.....Elcsodálkoztam azon,hogy kettő golyót sikerült betalálnia....De most én következem..Csak figyeljen a kicsike,hogy játszik egy igazi profi....* -Na Elenea ez szép volt,de most én következem...Figyeld a mestert... *Neki álltam a golyókat célozni,s majd sikerült is egyet betalálnom,majd még egyet...Csak mosolyogtam a lányra,és felhúztam a szemöldököm....Most azt hiszem ő következik...Bele kortyoltam a whiskym-be,majd ismét Elenára néztem...* -Azt hiszem,most te következel.. *Még hogy én lovagias?Sosem voltam za,és sosem leszek....Nem törődöm másokkal,csak gondoltam hogy inkább ő kezdene,mint én....Meg kíváncsi voltam rá,hogy játszik egy lány biliárdot..* -Én lovagias?Ne hülyéskedj velem....Tudod jól,hogy nem vagyok se kedves,se udvarias... *Mondtam neki gúnyosan,persze még mindig provokatív hangon....* | |
| Tárgy: Re: Mystic Grill Csüt. Május 05, 2011 3:14 am | |
| Provokáltam Damon-t ahogyan ő engem. Ez kölcsönös volt, de ez nem én voltam. Persze nem okozott gondot ha kell visszavágjak neki. Ismertem engem s tudta, hogy nem hagyom magamat. De a játékra összpontosítottam s láttam a tekintetén, hogy meglepődött azon, hogy két golyót is sikerült belőnöm. Persze ő nem tudta, hogy tudok játszani, de értek hozzá. Elismerően pillantottam rá majd kárörvendően el is mosolyodtam. Figyeltem ahogy mondta, s hát tényleg egészen jól játszik, de azt nem hagyhatom, hogy elgyőzzön, azt már nem. Ezt az élvezetet ma nem kapja meg tőlem. Figyeltem egy ideig majd megszólaltam míg lőtt egyet. -Köszönöm szépen Damon, de azért el ne bízd magad. Még nem nyerted meg, ne igyál a medve bőrére. Jelentettem ki még mindig magabiztosan. Az voltam még mindig, nem csökkent a bizalmam. Ivott Damon s én közben a hangját figyeltem, de mindeközben a golyókat is lassan szemügyre vettem. Elég rossz helyzetben voltak s nem tudtam merre lőjek. -Hát ez elég valószínű miután a következőt nem sikerült eltalálnod. Mondtam neki mosolyogva. Jó volt a kedvem s még elvileg nyerésre is állok s ebből nem adok. Eldöntöttem magam, hogy nem fogok veszíteni s ezt tartottam is. De közben ahogy beálltam hallgattam a hangját s mielőtt ellőttem volna egy golyót megszólaltam. -Damon tudom, hogy nem vagy éppen valami kedves, sőt ha tehetnéd mindenkivel csak szórakoznál. De ha már itt tartunk egykor az voltál ha jól tudom... Mondtam neki majd inkább a golyókra figyeltem s egyet sikerült is eltalálnom. Aztán még egyet, de végül a harmadikat nem találtam el. Így hát Damon következett megint csak, tudtam, hogy lehet ő is betalálja, de akkor idáig döntetlen lenne. Viszont tudtam azt is, hogy amikor legközelebb én jövők akkor dől el minden, hogy melyikünk nyer. Reméltem ő lesz a vesztes, de ahogy állunk most kezdenek kétségeim lenni, de ez nem látszott rajtam.. még nem. -Most viszont te következel Damon! Mondtam neki majd elhaladtam mellette. Úgy döntöttem míg Damon gondolkodik, hogy is legyen én kérek egy kis sült krumplit. Pár pillanat múlva meg is kaptam s visszamentem az asztalhoz. Elmosolyodtam majd vártam. | |
| Tárgy: Re: Mystic Grill Szomb. Május 07, 2011 5:19 am | |
| Tulajdonképpen túl sokat provokált Elena....Mélyen szemébe néztem,majd elmosolyodtam,és elsétáltam előtte,de még megittam a whiskey-t,és kértem mégegyet..Nem értettem a játék lényegét,vajon tényleg azt hiszsi,letud győzni?Hát ezt kötzve hiszem,de nem baj...Akkor játszadozzunk egy kicsit...Túl jól játszott,és vérig karcolná az önbizalmam,ha vesztek,de lássuk be,ez nem fog bekövetkezni... -Elena,sosem bízom el magam,csak tudom hogy nyerni fogok.... Mondtam neki a magam magabiztos hangján,majd kötbe néztem,de senkit nem láttam,akit érdekelne,hogy netán megver egy lány...De ez nem következik be..Esélyt nem adok rá... -Az egy dolog,hogy nem találtam be..tudod,engedem hogy te is játsz. Ez egy kicsit egoistásnak hangzott,de nem érdekel... -Nem vagyok kedves..Valmikor régen még annó az voltam igen,de ez végleg megszűnt bennem létezni,és nem beszélek róla többet.. Nem mondhattam el neki,hogy valójában most is tudok kedves lenni,azzal aki megérdemli,de miket fecsegek inkább játszok.. -Igen én következem.. Mondtam majd összpontosítottam a golyókra,és megint sikerült belőnöm először egyet,majd pár perc koncentrálás után még egyet...Huncut mosolyom megint ott ült a szám sarkában... -Na ehhez mit szólsz? | |
| Tárgy: Re: Mystic Grill Szomb. Május 07, 2011 7:28 am | |
| Őszintén szólva még magamat is megleptem hogy így viselkedtem vele, de ő kezdte el az előbb s nem én. Damon-t a barátomnak tekintettem, de viszont tudtam mire képes. Ezért is tudtam, hogy hogyan kell beszélni vele, de néha túl lőtt egy célon s mindig rá kellett szólnom. De egyelőre bírtam még sőt azt kapta amit én tőlem. -Azért én ebben annyira nem lennék biztos még Damon. Ahogy látom az állás egyenlőt mutat szóval nem állsz nyerésre. Mosolyodtam el kedvesen. Elég magabiztosnak tűnt, bár ő ezt nem így nevezné. Nem tudom miért volt biztos a nyerésében, de akkor majd megbánja ezt is... nem hagyom, hogy ő győzzön, azért az még nem történhet meg. Nem tudom miért, de volt az az érzésem, hogy Damon csak próvokálni akar engem, de eddig eredménytelen volt. Tudtam mire megy ki a játék, ismertem Damon kis játékait s nem dőltem be neki... -Engeded? Ugyan már Damon, te csak szimplán nem találtad el. Lényegtelen végül is, a lényeg az hogy már vesztésre állsz. Bármennyire is fura volt, de volt egy olyan érzésem, hogy igazat mond. De nem törődtem vele, mert itt az volt a lényeg, hogy hamarosan én fogok nyerni s ezt most nem úszhatja meg. Előre is élveztem s már kíváncsi voltam az arcára mikor veszteni fog. Már pedig ezt nem kerülheti el még ha nem is akar veszíteni. Eljátszadoztam már a gondolattal, hogy nyerek s ebben biztos voltam. -Jól van Damon, azért ne harapd le a fejem. Nekem mondhatsz bármit, de magadat nem csaphatod be. De mindegy is, nem beszélünk róla ha nem akarsz. Inkább arra összpontosíts hogy be lődd azt a golyót. Válaszoltam neki nyugodt hangnemben. Nekem aztán mindegy, hogy beszélni akar-e róla vagy sem. Az ő dolga, végül is egy szinten megértettem, de attól még nem kéne így viselkednie. De ha nem bízik meg bennem akkor nem fogok tenni semmit sem. Ha ő nem akarja hát nem. -Igen te.... Mondtam neki majd figyeltem ahogy játszik meg iszik. Belőtt két golyót is, de a harmadikat már elvétette megint csak. Kíváncsi lennék erre mit mondana, de nem fogom hagyni azért. -Várj! Kitalálom, hagysz megint játszani... igaz? Kérdeztem tőle magabiztosan majd a szemébe néztem s végül újra én következtem, de ezúttal végre nem hagytam magam s amúgy is most dől el minden. S már elhatároztam, hogy én fogok nyerni s ebből nem adok alább. Végül kedvesen rápillantottam végül a golyókra pillantottam s nem hagytam, hogy bármi elvonja a figyelmemet. Így hát ellőttem utoljára a golyót s vártam, hogy bemegy-e. S bement végül a golyó, s ezzel meg is nyertem a játszmát. Elmosolyodtam magabiztosan majd letettem a dákót. Magabiztosan elindultam felé, s megálltam előtte. -Azt hiszem még is csak én nyertem Damon. Hát mit mondhatnék? Azt hiszem túlságosan is elbizakodott voltál... | |
| Tárgy: Re: Mystic Grill Kedd Május 10, 2011 8:33 am | |
| Még nem rég döntetlen volt az állás,s lám most....hát ehhez már nem tudok mit hozzá szólni...Csak figyeltem,ahogy játszott,és nem szóltam hozzá... -Hmmm...nem baj ha egyenlő az állás.. Talán elkiasbáltam magam,hogy biztosan én ynerek,mert Elena nagyon belejött a játékba...De az vigasztal,hogy hagyom hogy megverjen....Felhúzott szemöldökkel néztem őt,miközben belőtte a maradék golyókat...Le is tettem a dákót az asztal szélére,majd helyet foglaltam egy széken. -Igen engedem....Hát az egy dolog,mert hagyom magam... Válaszoltam nyugodt hangon,mint akit nem érdekel,hogy vesztek-e vagy nyerek...Megittam a maradék whiskym,majd felálltam és Elena mögé mentem..Közben míg ő vígan az utolsó golyót célozta,egy puszit nyomtam az arcára....Be is lőtte a golyót,így hivatalosan is ő nyert....Jó hogy bevallom magamnak is.. -Hát gratulálok... Mondtam majd nyújtottam a kezem felé,hogy kezet rázhassak vele.Majd a kabátom után nyúltam,és a kijárat felé mentem,de még közben vissza kiabáltam neki.. -Ha akarsz jöhetsz velem... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mystic Grill | |
| |
| | | | Mystic Grill | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |